zugonyilak
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló
Indulás: 2006-04-01
 
Hol járunk?
2020. Szeptember
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
Lőtéri Rend

                      Lőtéri Rend

 

 1. Az íjászedzés helyszíne lőtérnek minősül.
 2. A lőtér veszélyes üzem!
 3. Lőtéren csak olyan személy tartózkodhat, aki - függetlenül attól, hogy tagja-e a Zúgó Nyilak Történelmi  Íjász Egyesületnek vagy sem - a Lőtéri Rendet és a foglalkozásvezető utasításait magára nézve kötelezõnek ismeri el, valamint láthatóan nem áll alkohol vagy más kábító hatású szer hatása alatt.
 4. Foglalkozásvezetõ az alábbi személyek valamelyike lehet.
  4.1. Farkas Gábor
  4.2. Magashegyi Zsolt
  4.3. Farkas Bence
   Amennyiben a fenti személyek közül egyszerre többen is részt vesznek az edzésen, a sorban előbb álló minősül foglalkozásvezetőnek.
 5. Egyesületi tag akkor vehet részt az edzésen, ha igazolja, hogy nincs három hónapnál régebbi tagdíjtartozása.
 6. Íjat bármilyen célból megfeszíteni csak a lőállásban, a cél irányába szabad.
 7. A kilőtt vesszők vesszőfogóból történő kihúzása, az ellőtt vesszők keresése valamint a vesszőfogók bármilyen okból történő megközelítése egyszerre történik. Ez idõ alatt a lövészet szünetel.
 8. Vesszõkihúzáskor nem kötelezõ a 7. pontot alkalmazni abban az esetben, ha két szomszédos lőállás egymás közti távolsága meghaladja a hosszabb lőtávolság felét, de legalább 5 métert. Ez nem vonatkozik a vesszőkeresésre és egyéb esetekre!
 9. Látogatók, nézők kizárólag a lővonal mögötti területen tartózkodhatnak.
 10. Bármilyen rendellenességet, akadályt, problémát, hibát vagy sérülést azonnal jelezni kell a foglalkozásvezetőnek.
 11. A felszerelés hibájából ill. a Lõtéri Rend megszegéséből eredő balesetért az Egyesület nem vállal felelősséget. 
 12. A Lőtéri Rendet az edzések idõtartama alatt a jó látható helyen ki kell függeszteni. Ezért az edzés megkezdésekor a foglalkozásvezető a felelős.
 13. A Lőtéri Rend nem ismerete nem mentesít az abban foglaltak alól.
 14. A nem szabályzott kérdésekben a foglalkozásvezető utasításai az irányadók.
 
Óra
 
G-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM