zugonyilak
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló
Indulás: 2006-04-01
 
Hol járunk?
2020. November
HKSCPSV
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Lőtéri Rend

                      Lőtéri Rend

 

 1. Az íjászedzés helyszíne lőtérnek minősül.
 2. A lőtér veszélyes üzem!
 3. Lőtéren csak olyan személy tartózkodhat, aki - függetlenül attól, hogy tagja-e a Zúgó Nyilak Történelmi  Íjász Egyesületnek vagy sem - a Lőtéri Rendet és a foglalkozásvezető utasításait magára nézve kötelezõnek ismeri el, valamint láthatóan nem áll alkohol vagy más kábító hatású szer hatása alatt.
 4. Foglalkozásvezetõ az alábbi személyek valamelyike lehet.
  4.1. Farkas Gábor
  4.2. Magashegyi Zsolt
  4.3. Farkas Bence
   Amennyiben a fenti személyek közül egyszerre többen is részt vesznek az edzésen, a sorban előbb álló minősül foglalkozásvezetőnek.
 5. Egyesületi tag akkor vehet részt az edzésen, ha igazolja, hogy nincs három hónapnál régebbi tagdíjtartozása.
 6. Íjat bármilyen célból megfeszíteni csak a lőállásban, a cél irányába szabad.
 7. A kilőtt vesszők vesszőfogóból történő kihúzása, az ellőtt vesszők keresése valamint a vesszőfogók bármilyen okból történő megközelítése egyszerre történik. Ez idõ alatt a lövészet szünetel.
 8. Vesszõkihúzáskor nem kötelezõ a 7. pontot alkalmazni abban az esetben, ha két szomszédos lőállás egymás közti távolsága meghaladja a hosszabb lőtávolság felét, de legalább 5 métert. Ez nem vonatkozik a vesszőkeresésre és egyéb esetekre!
 9. Látogatók, nézők kizárólag a lővonal mögötti területen tartózkodhatnak.
 10. Bármilyen rendellenességet, akadályt, problémát, hibát vagy sérülést azonnal jelezni kell a foglalkozásvezetőnek.
 11. A felszerelés hibájából ill. a Lõtéri Rend megszegéséből eredő balesetért az Egyesület nem vállal felelősséget. 
 12. A Lőtéri Rendet az edzések idõtartama alatt a jó látható helyen ki kell függeszteni. Ezért az edzés megkezdésekor a foglalkozásvezető a felelős.
 13. A Lőtéri Rend nem ismerete nem mentesít az abban foglaltak alól.
 14. A nem szabályzott kérdésekben a foglalkozásvezető utasításai az irányadók.
 
Óra
 
G-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ