zugonyilak
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló
Indulás: 2006-04-01
 
Hol járunk?
2020. Július
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Lőtéri Rend

                      Lőtéri Rend

 

 1. Az íjászedzés helyszíne lőtérnek minősül.
 2. A lőtér veszélyes üzem!
 3. Lőtéren csak olyan személy tartózkodhat, aki - függetlenül attól, hogy tagja-e a Zúgó Nyilak Történelmi  Íjász Egyesületnek vagy sem - a Lőtéri Rendet és a foglalkozásvezető utasításait magára nézve kötelezõnek ismeri el, valamint láthatóan nem áll alkohol vagy más kábító hatású szer hatása alatt.
 4. Foglalkozásvezetõ az alábbi személyek valamelyike lehet.
  4.1. Farkas Gábor
  4.2. Magashegyi Zsolt
  4.3. Farkas Bence
   Amennyiben a fenti személyek közül egyszerre többen is részt vesznek az edzésen, a sorban előbb álló minősül foglalkozásvezetőnek.
 5. Egyesületi tag akkor vehet részt az edzésen, ha igazolja, hogy nincs három hónapnál régebbi tagdíjtartozása.
 6. Íjat bármilyen célból megfeszíteni csak a lőállásban, a cél irányába szabad.
 7. A kilőtt vesszők vesszőfogóból történő kihúzása, az ellőtt vesszők keresése valamint a vesszőfogók bármilyen okból történő megközelítése egyszerre történik. Ez idõ alatt a lövészet szünetel.
 8. Vesszõkihúzáskor nem kötelezõ a 7. pontot alkalmazni abban az esetben, ha két szomszédos lőállás egymás közti távolsága meghaladja a hosszabb lőtávolság felét, de legalább 5 métert. Ez nem vonatkozik a vesszőkeresésre és egyéb esetekre!
 9. Látogatók, nézők kizárólag a lővonal mögötti területen tartózkodhatnak.
 10. Bármilyen rendellenességet, akadályt, problémát, hibát vagy sérülést azonnal jelezni kell a foglalkozásvezetőnek.
 11. A felszerelés hibájából ill. a Lõtéri Rend megszegéséből eredő balesetért az Egyesület nem vállal felelősséget. 
 12. A Lőtéri Rendet az edzések idõtartama alatt a jó látható helyen ki kell függeszteni. Ezért az edzés megkezdésekor a foglalkozásvezető a felelős.
 13. A Lőtéri Rend nem ismerete nem mentesít az abban foglaltak alól.
 14. A nem szabályzott kérdésekben a foglalkozásvezető utasításai az irányadók.
 
Óra
 
G-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 

Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu